torsdag den 8. marts 2012

Dejlige knækbrød til morgenmad

Skrevet af Jonas 08.03.2012
Der havde rigtig været været gang i bagværket i den lille lejlighed, hindbær snitter til natmad efter arbejde igår, og dejlige sprøde knækbrød til morgenmad. Med masser af frø og kerner, pefekt tykkelse og tilpas salt(Var lidt for neutrale sidst de blev bagt)
Ingredienser:
2 bageplader
Bages ved 200 grader i ca. 15
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkerkerner
1 dl græskarkerner
3,5 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
2,5 tsk. salt
2 dl vand
1,25 dl olie
Fremgangsmåde:
Rør havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkerkerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål.
Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen til en klistret masse.
Læg et stykke bagepapir på bordet foran dig, hæld halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå.
Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir, og markere med bagsiden af en kniv riller i, dette gør dem nemmere at knække fra hinanden når de er bagt. Læg det hele over på en bageplade og fjern det øverste lag papir. Gør det samme med den anden halvdel af dejen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar