Skrevet af Jonas
Ova Nova, en del af Tulstrup Kro har nu slået dørene op, og været igang i godt tre uger.
Restauranten er nyindrettet, vi har i personalet fået lært hinanden at kende, menuen og detaljerne er på plads og efter mange måneders spænding og venten har de første gæster været på besøg.
Tænkte jeg ville dele nogle retter fra menuen.
Letrøgede kammuslinger, æble-hybenpure, saltet svinebryst, syltede bøgehatte og dildolie.
Servered med hummer skum
Lavvarmet torsk med karameliseret blomkål, blomkålspure, karse og urter.
Serveres med brunet smør, samt syltet sago gryn.
Æg ved 62,5 grader, knust bagt kartoffel, hønseskind, kartoffelskræl med trøffel, skum på smør og karse.
1. hovedret.
Braiseret vildt bov, glaseret. Selleri pure, dampet kål og timian olie.
2. Hovedret.
Krondyr filet i smørristede brødkrummer med urter, svampepure, syltede kantareller, fattigmands asparges og skovsyre.
To gæve gutter igang med friske hasselnødder til desserten.
Pre dessert.
Slåen og lakrids pure, rødbedegranite, frossen fløde og rødbede flager.
Den nye restaurant.
http://www.facebook.com/home.php#!/restaurantovanova
http://www.ovanova.dk/
http://www.tulstrupkro.dk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar